Narcos Dizisi Tüm Oyuncuları Ve Karakterleri (İnceleme Konusu)

 “Narcos”, Chris Brancato, Carlo Bernard ve Doug Miro tarafından hazırlanan Amerikan yapımı bir suç ve drama televizyon dizisidir. Dizi, Kolombiya’da geçen ve çekilen 1. ve 2. sezon, kokain üretimi ve dağıtımı yoluyla milyarder olan uyuşturucu baronu Pablo Escobar’ın hikayesine dayanmaktadır.

Narcos Dizisi Tüm Oyuncuları Ve Karakterleri (İnceleme Konusu)


Narcos Dizisi Konusu

Dizi ayrıca Escobar’ın uyuşturucu baronları, Uyuşturucuyla Mücadele İdaresi (DEA) ajanları ve çeşitli muhalif varlıklarla olan etkileşimlerine de odaklanıyor. Escobar, Kolombiya’da oldukça fakir ailede yetişmiştir. Oldukça hırslı olan Escobar, fakirlikten kurtulmanın yollarını aramıştır. Bu sebeple mezar taşlarını çalarak turistlere satan Escobar, böylelikle suç dünyasına giriş yapmıştır. Uyuşturucu baronluğu ile oldukça zenginleşen Escobar, Forbes dergisi tarafından belirlenen dünyanın en zenginleri listesinde yedinci sırada yer almıştır. “Narcos” dizisi, dünya çapında oldukça ilgiyle takip edilmiştir. Dizinin popülaritesi oldukça artmıştır. “Narcos” dizisi toplamda 5 sezon ve 50 bölümden oluşmaktadır.


Narcos Dizisi Tüm Oyuncuları Ve Karakterleri

“Narcos” dizisinde, oyuncu kadrosunda birçok başarılı isim yer almıştır. Aşağıda, “Narcos” dizisi oyuncularının listesi yer almaktadır:

  1. Pablo Escobar rolünde Wagner Moura
  2. Javier Peña rolünde Pedro Pascal
  3. Steve Murphy rolünde Boyd Holbrook
  4. César Gaviria rolünde Raúl Méndez
  5. Gustavo Gaviria rolünde Juan Pablo Raba
  6. Tata Escobar rolünde Paulina Gaitán
  7. Connie Murphy rolünde Joanna Christie
  8. Gilberto Rodríguez Orejuela rolünde Damián Alcázar
  9. Miguel Rodríguez Orejuela rolünde Francisco Denis
  10. Pacho Herrera rolünde Alberto Ammann
  11. Jorge Salcedo Cabrera rolünde Matias Varela
  12. José Santacruz Londoño rolünde Pêpê Rapazote
  13. Fabio Ochoa Vásquez rolünde Roberto Urbina
  14. Poison rolünde Jorge A. Jimenez
  15. Valeria Velez rolünde Stephanie Sigman
  16. Elisa rolünde Ana de la Reguera
  17. Horacio Carrillo rolünde Maurice Compte


Narcos Dizisi İnceleme Ve Yorum

“Narcos” dizisi, uyuşturucu baronu Pablo Escobar’ın hayatını konu alan oldukça popüler bir suç ve drama dizisidir. Dizi, gerçek hayatta yaşanmış olaylara dayanmaktadır. Dizinin ilk iki sezonu, Escobar’ın yükselişini ve düşüşünü anlatmaktadır. Dizinin sonraki sezonları ise, Cali Karteli’nin yükselişine ve DEA’nın bu kartelle mücadelesine odaklanmaktadır. “Narcos” dizisi, oyunculuk performansları, senaryosu ve müzikleriyle oldukça beğenilmiştir. Dizinin oyuncu kadrosunda Wagner Moura, Pedro Pascal, Boyd Holbrook, Raúl Méndez, Juan Pablo Raba, Paulina Gaitán, Joanna Christie, Damián Alcázar, Francisco Denis, Alberto Ammann, Matias Varela, Pêpê Rapazote, Roberto Urbina, Jorge A. Jimenez, Stephanie Sigman, Ana de la Reguera ve Maurice Compte gibi birçok başarılı isim yer almıştır.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Song Kang Kimdir? Boyu Kilosu Kaç? (Oynadığı TV Dizileri)

Teen Wolf Dizisi Oyuncuları Ve Karakterleri

How İ Met Your Mother Tüm Oyuncuları Ve Karakterleri (İnceleme)