Teen Wolf Dizisi Oyuncuları Ve Karakterleri

 

Teen Wolf Dizisi Konusu Nedir?

MTV’de yayınlanan Teen Wolf dizisi, Beacon Hills Lisesi’nde genç ve dışlanmış bir öğrenci olan Scott McCall’ın hayatını konu alır. Scott, bir gece kurt adam tarafından ısırıldığında hayatı dramatik bir şekilde değişir. Kendisinin de bir kurt adam olduğunu keşfettikten sonra, yeni kimliği, birçok tehlikenin kaynağı ve genç yaşamı arasında bir denge bulmak zorunda kalır. Bunda en yakın arkadaşı Stiles ve gizemli bir kurt adam olan Derek ona yardım ediyor.

Dizinin yaratıcısı Jeff Davies, olayları ve doğaüstü olayları bir arada tutan, ancak kahramanlarının ergen ve insan ilişkilerini gözden kaçırmadan maceralı bir hikaye yaratmak istemiştir. Dizi, 6 sezon ve 41 bölümden oluşur.


Teen Wolf Dizisi Tüm Oyuncuları Ve Karakterleri

Teen Wolf dizisindeki oyuncular ve karakterleri şöyle:

  1. Scott McCall - Tyler Posey
  2. Stiles Stilinski - Dylan O’Brien
  3. Lydia Martin - Holland Roden
  4. Derek Hale - Tyler Hoechlin
  5. Allison Argent - Crystal Reed
  6. Chris Argent - JR Bourne
  7. Jackson Whittemore - Colton Haynes
  8. Sheriff Noah Stilinski - Linden Ashby
  9. Malia Tate - Shelley Hennig
  10. Liam Dunbar - Dylan Sprayberry
  11. Melissa McCall - Melissa Ponzio
  12. Kira Yukimura - Arden Cho
  13. Dr. Alan Deaton - Seth Gilliam


Teen Wolf Dizisi İnceleme

Teen Wolf dizisi, Beacon Hills Lisesi’nde genç ve dışlanmış bir öğrenci olan Scott McCall’ın hayatını konu alır. Scott, bir gece kurt adam tarafından ısırıldığında hayatı dramatik bir şekilde değişir. Kendisinin de bir kurt adam olduğunu keşfettikten sonra, yeni kimliği, birçok tehlikenin kaynağı ve genç yaşamı arasında bir denge bulmak zorunda kalır. Bunda en yakın arkadaşı Stiles ve gizemli bir kurt adam olan Derek ona yardım ediyor.

Dizinin yaratıcısı Jeff Davies, olayları ve doğaüstü olayları bir arada tutan, ancak kahramanlarının ergen ve insan ilişkilerini gözden kaçırmadan maceralı bir hikaye yaratmak istemiştir. Dizi, 6 sezon ve 41 bölümden oluşur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Song Kang Kimdir? Boyu Kilosu Kaç? (Oynadığı TV Dizileri)

How İ Met Your Mother Tüm Oyuncuları Ve Karakterleri (İnceleme)